رئيس دانشگاه خواجه نصير: دانشگاه خواجه نصير به مسائل اجتماعي توجه بيشتر خواهد داشت
رئيس دانشگاه خواجه نصير: دانشگاه خواجه نصير به مسائل اجتماعي توجه بيشتر خواهد داشت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه: رئيس دانشگاه خواجه نصير گفت: دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي به عنوان يك دانشگاه صنعتي بزرگ كشور نقش خود را در مسائل مرتبط با اجتماع بيش از پيش مورد توجه قرار مي‌دهد.

فرهاد يزدان دوست عصر دوشنبه در آيين تجليل از برگزيدگان پژوهشي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي كه در دانشكده عمران اين دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: در هفته پژوهش در مكان مقدس و ارزنده اي به نام دانشگاه همه اساتيد و پيكره آموزش عالي اذعان دارند كه دانشگاه بدون پژوهش يعني هيچ و اين افراد در مقطع تحصيلات تكميلي، كارشناسي ارشد و علوم پايه بخش تعيين كننده اي از كار خود را ورود به بحث پژوهش و تجربه كردن منطقي و ثمر بخش پژوهش كرده اند.  
وي افزود: دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي از سال هاي دور اين تجربه را داشته است كه حتي اگر الزامي نبوده با اصرار در مقطع كارشناسي دانشجويان را وارد حوزه پژوهش كند. اين اتفاق در دانشكده برق انجام شده و براي ما دستاوردهاي بسيياري در بازار كار به عنوان دانشگاه صنعت محور داشته است.  
يزدان دوست ادامه داد: تعدادي از فارغ التحصيلان رشته مهندسي عمران اين دانشگاه با گرايش آب متوليان بخش امورات شهر سيدني و در كشورهاي پيشرفته نيز حضور داشتند وهمچنين در رشته هاي علوم پايه، فيزيك و شيمي نيز در جاي جاي كشور منشا خير بوده اند، پيش از اين در سطح ملي آمار و ارقام در رتبه اول كشوري با حدود 86 درصد دانش آموختگان شاغل شده و توفيق فعاليت در رشته هاي مرتبط را داشته اند.  
رئيس دانشگاه با بيان اينكه ادامه فعاليت پژوهشي نيازمند محيطي پويا است، افزود: با ورود به مباني فكري نسل 4 و انقلاب صنعتي و تحولات عظيمي كه فناوري نوين براي بشر ايجاد مي كند شرايطي را پيش مي آورد كه رويكردي همه جانبه و به هم پيوسته به اين قضيه داشته باشيم.
وي ادامه داد: در چند سال اخير در اين دانشگاه توجه ويژه اي به مباحث بين رشته اي شده است. اقدامات متنوع در سال هاي گذشته و همكاري علوم پايه با مهندسي شروع شده اما كافي نيست. ورود به مسائل اجتماعي، اقتصادي، محيط زيستي و تغيير اقليم  قطعا تعيين كننده بوده و بجز انجام پژوهش هاي به جا و مناسب به نتيجه نخواهد رسيد.
رئيس دانشگاه گفت: اين شور و شوق در جوانان و دانشجويان ما وجود داشته كه يكي از نتايج ملموس آن در اين خصوص توفيقات ما در ارائه دستاوردهاي مقالات و نشريات علمي است كه در سطح كشور از رتبه خوبي برخوردار است. پيشتر هم وزارت علوم آخرين گزارش ارتقاء 5 دانشگاه ملي كشور به سطح بين‌المللي را منتشر كرد كه دانشگاه خواجه نصير در اين رده بندي در جايگاه بالايي قرار دارد كه نسبت برون داد پژوهشي به تعداد فعالان در اين زمينه نسبت قابل قبول و خوبي است.  
وي افزود: دانشگاه خواجه نصير در موقعيتي است كه به عنوان يك شعار اصلي كه حتما تبديل به عمل خواهد شد نقش خود را به عنوان يك دانشگاه صنعتي بزرگ و برتر كشور در خصوص مسائل مرتبط با اجتماع بيش از پيش مورد توجه قرار دهد. بحث اشتغال، جمعيت، آلودگي و ترافيك و مباحث مختلفي كه فرد فرد جامعه را متاثر كرده و ما با تنوع كاري كه داريم، مي توانيم به بهترين نحو با برخي از اين مسائل روبرو شويم.
يزدان دوست ادامه داد: طبيعتا ما نيازمند فكر و انديشه بيشتر بوده و بايد با ارتباط بيشتر با صنايع در جهت رفع معضلات كشور تلاش كنيم. همچنين بايد از برخي راهكارها به نحو شايسته استفاده كنيم. مركز رشد اين دانشگاه و همچنين پارك علم ‌فناوري و تعداد قابل توجهي شركت هاي دانش بنيان با رويكرد جديد ملي در اين دانشگاه رشد كرده اند.
وي گفت: دانشگاه خواجه نصير در راستاي ميل به برخي از اهداف اخيرا به صورت مشترك با دانشگاه هاي صنعتي شريف، صنعتي اصفهان، صنعتي امير كبير و علم وصنعت فعاليت هاي علمي خود را به پيش مي برد. اين توافق از اين نظر بسيار حائز اهميت است كه دانشگاه هاي برتر به صورتي مشترك و فعاليت جمعي اثراتي موثرتر به نسبت كار فردي بر جا مي گذارند.  
يزدان دوست ادامه داد: در همين راستا همچنين برخي فعاليت ها را نيز با برخي از مناطق آزاد شروع كرده ايم تا بتوانيم فعاليت هاي بين المللي پژوهشي بهتري را پيش بريم. قطعا اولويت همه ما رسيدگي به نيازهاي كشور بوده و دغدغه ما تنها توليد مقالات خاص نيست بلكه حل كردن مشكلي از اين رهگذر است.  

در پايان اين مراسم مهران ميرشمس از دانشكده هوا و فضا، مسعود عسگري از دانشكده مكانيك، سيد احمد مير باقري از دانشكده عمران، هومن لطيفي از دانشكده نقشه برداري، محمد شرعيات از دانشكده مكانيك و سعيد بلالايي از دانشكده شيمي كه از پژوهشگران برتر اين دانشگاه بودند نيز تقدير به عمل آمد.

تاریخ:
1398/09/19
تعداد بازدید:
1645
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.