۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
اختراعي جديد براي كمك به افراد قطع نخاعي/ همكاري مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با 11 شركت دانش بنيان
مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از همكاري مركز رشد اين دانشگاه با 11 شركت دانش بنيان خبر داد.
مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از همكاري مركز رشد اين دانشگاه با 11 شركت دانش بنيان خبر داد.
 به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهندس حامد ابراهيمي مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درباره جديدترين اختراع مركز رشد دانشگاه گفت: به همت تيمي از دانشجويان دانشگاه براي بيماران قطع نخاعي كمر به پايين كه نمي‌توانند راه بروند و كاملا پاهايشان بي حركت است دستگاهي ساخته شده كه با وصل كردن آن به پاهاي فرد و انجام حركات مخصوص، اين افراد هر چند محدود اما قدرت راه رفتن پيدا مي‌كنند.
وي افزود: نمونه‌هاي موجود از اين دستگاه در سطح دنيا و نمونه داخلي آن كاربري بسيار سختي دارند به طوري كه فرد قطع نخاعي مجبور است براي انجام هر حركت يك دكمه را فشار  و دستورات لازم را به دستگاه بدهد؛ ولي دستگاه جديد ساخته شده اين مشكل را ندارد و داراي كاربري آسان تري است.

فعاليت‌هاي مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در جهت خودكفايي

ابراهيمي گفت: اين دستگاه توسط يكي از شركت‌هاي دانش بنيان مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ساخته شده است و براي توليد آن درحال مذاكره با معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري هستيم، اين دستگاه بايد روي بيماران قطع نخاعي آزمايش شود و در صورت تاييد شدن مجوزهاي لازم براي توليد آن صادر مي شود.

مديرمركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي بيان كرد: يكي ديگر از دستاوردهاي مركز رشد توليد نانو داروها از جمله راديوداروهاي پپتيدي است كه به طور وسيع در تشخيص انواع سرطان‌ها استفاده مي‌شود؛ اين نانو داروها حدود يك سال است كه به توليد رسيده است؛ همچنين در حال تحقيق بر روي يك سري از داروهاي ضد سرطان هستيم كه واردات آن از كشورهاي ديگر بسيار سخت است.

آغاز پروژه ساخت برج تصفيه هوا براي شهرهاي آلوده

وي اظهار كرد: در حال حاضر پروژه اي توسط يكي از شركت هاي مركز رشد آغاز شده كه مورد تاييد معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري هم قرار گرفته است؛ اين پروژه ساخت برج تصفيه هوا براي شهرهاي آلوده است و جز طرح هاي كلان ملي در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري پذيرفته شده است.

ابراهيمي گفت: طرح اين پروژه پذيرفته شده و بودجه حمايتي آن هم تصويب شده است و در حال تهيه نقشه هاي فني براي شروع به كار هستيم؛ زماني كه آلودگي شهرها به قدري زياد مي شود كه نفس كشيدن را سخت مي‌كند، مي‌توان از اين برج استفاده كرد؛ اين برج‌ها در ابعاد وسيعي مكش دارند، هوا را تصفيه و به خارج هدايت مي‌كنند.

مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: در حال حاضر 50 واحد فناور زير نظر مركز رشد فعال هستند كه 30 واحد آن شركت و 20 واحد آن هسته فناور شامل تيم‌هاي دانشجويي هستند و در مجموع مركز رشد با 11 شركت دانش بنيان همكاري دارد.

حمايت مالي دانشگاه از هسته‌هاي فناور

وي بيان كرد: دانشگاه‌ها در تخصيص بودجه مالي براي كارهاي پژوهشي در مضيقه هستند اما دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي به هسته‌هاي فناور كه تيم‌هاي دانشجويي جوان هستند و نياز به كمك محدود مالي دارند در ساخت نمونه اوليه در حد چند ميليون كمك مي‌كند.

ابراهيمي بيان كرد: شركت‌ها قطعا از ركود اقتصادي و تحريم ها تاثير مي‌پذيرند ولي ما تلاش كرده‌ايم اين شرايط بر فعاليت‌هاي ما تاثيري نداشته باشد؛ براي اين منظور خدمات مركز را افزايش داديم به طوري كه در طي يك سال اخير ظرفيت پذيرش شركت‌ها در مركز رشد به 2 برابر و وسعت مركز به 4 برابر يعني 1400 متر مربع رسيده است كه اين مساحت به شركت ها و هسته هاي كارآفرين واگذار مي‌شود.

وي بيان كرد: تيم‌هاي مركز در حال كار كردن براي بومي سازي دستگاه‌هايي هستند كه در صنعت استفاده مي‌شود، اين كار قدري زمان بر است ولي ما مي‌توانيم تكنولوژي‌هايي كه از چين وارد مي‌شود را خودمان بسازيم.

ابراهيمي اظهار كرد: كار ديگر مركز رشد تلاش براي ساخت مواد وارداتي است كه تاكنون به علت حجم كم مورد نياز وارد مي‌شد ولي با توجه به بالا رفتن قيمت دلار اين كار ارزش پيدا كرده است كه اين مواد هم در داخل توليد شود. 
تاریخ:
1397/08/05
تعداد بازدید:
601
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.