۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
ضرورت تخصيص بودجه براي تجميع دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي/تهديد فرصت‌هاي مطالعاتي با نوسانات ارزي
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با گلايه از مشكلات ناشي از پراكندگي دانشكده‌هاي اين دانشگاه در سطح شهر تهران، بر ضرورت حمايت دولت براي تامين اوليه هزينه‌هاي تجميع اين دانشگاه در قالب سه پرديس تاكيد كرد.
رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با گلايه از مشكلات ناشي از پراكندگي دانشكده‌هاي اين دانشگاه در سطح شهر تهران، بر ضرورت حمايت دولت براي تامين اوليه هزينه‌هاي تجميع اين دانشگاه در قالب سه پرديس تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، دكتر علي خاكي صديق  با بيان اينكه پراكندگي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي سابقه‌اي نزديك به چهل سال دارد، يادآور شد: از زماني كه چند موسسه باهم تجميع شدند و دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تاسيس شد، مشكل پراكندگي دانشكده‌ها در مكان‌هاي مختلاف شروع و باعث ايجاد مشكلاتي در رفت و آمد اساتيد، دانشجويان، كاركنان وهم‌چنين مديريت دانشگاه  شده است.

وي ادامه داد: شايد در گذشته اين مشكل خود را چندان نشان نمي‌داد، زيرا ترافيك شهري، آلودگي هوا و يا ازدحام جمعيت به شكل فعلي نبود، اما در حال حاضر وضعيت فرق مي‌كند و مسئله براي اعضاي دانشگاه اعم از دانشجويان، استادان و كاركنان خيلي حاد شده است.

خاكي صديق با بيان اينكه ساختمان هاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در 18 نقطه از شهر تهران پراكنده شده است، گفت: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در شمال، جنوب، غرب و شرقي‌ترين منطقه تهران ساخنمان و دانشكده دارد و اين باعث مي‌شود كه امكانات دانشگاه پراكنده شوند. يعني براي مثال ما نمي‌توانيم يك مجتمع ورزشي خوب داشته باشيم، زيرا هركجاي اين مناطق كه آن را تاسيس كنيم نسبت به نقاط ديگر دور است. 

پراكندگي دانشكده‌ها و اختلال در سرويس‌دهي تغذيه دانشجويان

وي درباره ديگر مشكلات ناشي از پراكندگي دانشكده‌ها توضيح داد: از نظر سرويس‌دهي به دانشجويان ناگزير هستيم در نقاط مختلف آشپزخانه داشته باشيم كه اين مساله باعث افزايش هزينه‌هاي ما مي‌شود و تعداد دانشجويان و اساتيد ما در هر يك از دانشكده‌ها نيز به قدري نيست كه بخش خصوصي براي بحث تغذيه ورود پيدا كند.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي ادامه داد: دانشگاه اين تلاش را در سال‌هاي قبل هم انجام داده و از بخش خصوصي براي راه‌اندازي رستوران‌هاي خصوصي دعوت كرده است، اما همه اين تلاش‌ها عملا ناموفق بوده است، زيرا تعداد مراجعه‌كنندگان هر دانشكده براي بخش خصوصي صرفه اقتصادي ندارد و اين پروژه‌ها به شكست مي‌انجامد.

رفت و آمد دانشجويان بين دانشكده‌هاي مختلف، مانعي براي برنامه‌ريزي آموزشي

خاكي صديق مشكلات آموزشي را از ديگر معايب پراكندگي دانشكده‌هاي اين دانشگاه عنوان كرد و افزود: از آنجايي كه دانشجويي كه در يك دانشكده تحصيل مي‌كند، بعضي از واحدهاي درسي‌اش را بايد در دانشكده‌هاي ديگر بگذراند، رفت و آمد بين دانشكده‌ها براي او مشكل ايجاد مي‌كند و براي برنامه ريزي آموزشي براي اين دانشجويان بايد رفت و آمد بين دانشكده‌ها را لحاظ كرد كه باعث بروز مشكلاتي در برنامه‌ريزي آموزشي مي‌شود.

وي اختلال در برنامه‌ريزي‌هاي فرهنگي را نيز يكي ديگر از مشكلات پراكندگي دانشكده‌ها عنوان كرد و توضيح داد: علي رغم هزينه‌اي كه براي هر برنامه فرهنگي مي‌شود، فقط تعداد محدودي از دانشجويان امكان مشاركت در اين برنامه‌ها را دارند. 

دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، تنها دانشگاه پراكنده كشور

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي پراكندگي دانشكده‌هاي اين دانشگاه را معضلي دانست كه بايد حتما تا اين زمان حل مي‌شده و تصريح كرد: در حال حاضر ما تنها دانشگاهي هستيم كه اين مشكل را داريم، يعني دانشگاه‌هاي ديگر اين مشكل را در طول سال‌هاي گذشته حل كرده اند و تنها دانشگاهي كه در كشور به اين شكل اداره مي‌شود دانشگاه خواجه نصير است.

خاكي صديق با بيان اينكه اين دانشگاه از نظر علمي، پژوهشي، آموزشي، ارتباط با صنعت و روابط بين‌الملل دستاوردهاي خوبي داشته است، اظهار كرد: در حال حاضر در رتبه‌بندي‌ها ما جايگاه قابل قبولي داريم اما فكر مي‌كنيم كه اگر تجميع دانشكده‌ها صورت گيرد اين موفقيت‌ها مي‌تواند چند برابر شود، زيرا با انرژي كمتري مي‌توان خروجي بهتري گرفت.

وي ادامه داد: تجميع همه دانشكده‌ها در يك نقطه از پژوه‌هايي بود كه در دوره‌هاي قبلي دنبال شد و جاهايي مثل پروژه 06 كه يك پادگان بود، به عنوان مكاني براي تجميع دانشكده‌ها مورد بررسي قرار گرفت و چندين جلسه هم با ارتش گذاشته شد، اما در نهايت به خاطر تغييرات مديريتي اين پروژه به سرانجام نرسيد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در ادامه يادآور شد: در دولت تدبير و اميد نيز بعد از تغيير مديريت دانشگاه اين مسئله در دستور كار قرار گرفت و اين بار با مطالعه و برنامه‌ريزي سراغ پروژه سوهانك رفتيم و بيش از دو سال آنجا وقت گذاشتيم كه اگر محقق مي‌شد، اين مسئله به صورت ريشه‌اي حل شده بود.

خاكي صديق خاطرنشان كرد: در اين پروژه مساعدت و همكاري مسئولان رده‌بالاي كشوري را نيز داشتيم اما متاسفانه به دلايلي محقق نشد.

تجميع دانشكده‌ها در سه پرديس،كليد حل مشكلات دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي

وي با بيان اينكه در حال حاضر ديگر عملا مكاني براي تجميع همه دانشكده‌ها در يك نقطه، در شهر تهران وجود ندارد، تجميع دانشكده‌ها را در سه پرديس، راهي براي حل معضل پراكندگي اين دانشگاه عنوان كرد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي يادآور شد: براي اين‌كار با محمدباقر نوبخت، رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي و همچنين منصور غلامي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري صحبت‌هايي شده و موافقت‌هايي هم از سوي آنان صورت گرفته است.

خاكي صديق ادامه داد: براي تجميع دانشكده‌ها در سه پرديس طرح‌هايي هم آماده شده است و اصل منابع اين كار نيز داخلي است، يعني با توجه به شرايط كشور و بحث‌هاي مالي دولت و تحريم‌ها ما انتظار نداريم كه بودجه سنگين لازم براي انجام اين كار را از دولت بگيريم.

وي افزود: بلكه مي‌خواهيم جابه‌جايي، بهينه‌سازي و مديريت منابع دانشگاه انجام شود و با فروش بعضي ساختمان‌هاي دانشگاه كه در مناطق خوب شهر قرار دارد، اين طرح را تكميل كنيم.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تاكيد كرد: اما براي شروع اين طرح احتياج به حمايت اوليه دولت داريم و اولين گامي كه بايد برداشته شود اين است كه براي اين كار يك رديف بودجه باز شود و مبلغي در اختيار دانشگاه قرار گيرد تا اين طرح شروع شود.

خاكي صديق ادامه داد: فرض كنيد بخواهيم يك دانشكده‌ و يا دفتر مركزي دانشگاه را بفروشيم و از محل فروش آن هزينه پروژه را تامين كنيم، براي اين كار احتياج به يك جايي داريم كه دانشجوها و كاركنان در آن جا مستقر شوند، لذا يك منبع مالي لازم است زيرا دانشگاه خودش نمي‌تواند آن را تامين كند.

وي در ادامه تصريح كرد: خواسته ما اين است كه آن منبع اوليه در اختيارمان گذاشته شود و زماني كه اولين گام برداشته شود و دانشگاه يكي از دانشكده‌هايش را بفروشد نه تنها آن مبلغ برمي‌گردد، بلكه هزينه پروژه بعدي هم به صورت سلسه‌وار تامين مي‌شود.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در پايان با اشاره اينكه دانشگاه براي شروع اين پروژه احتياج به حمايت دارد گفت: دكتر نوبخت و كارشناسان سازمان مديريت به ما قول مساعد داده‌اند، همچنين  وزير علوم و معاون اداري و مالي ايشان نيز اين طرح را مورد حمايت خود قرار داده اند. اميدواريم كه اين حمايت‌ها محقق شود و پروژه به انجام برسد.

وي درباره برنامه‌هاي اين دانشگاه جهت فعاليت‌هاي بين‌المللي توضيح داد: ما از سال 92 فرايند حضور در عرصه‌هاي بين‌المللي را شروع كرده‌ايم و باور داريم كه اگر آموزش عالي كشور بخواهد تحولي اساسي يابد، بايد وارد مسير بحث‌هاي بين‌المللي شود.

خاكي صديق ادامه داد: بحث بين‌المللي هم براي دانشگاه و هم براي آموزش عالي از چند جهت مهم است. اول آنكه باعث ارتقاي علمي دانشگاه‌ها و هم باعث ارتقاي آموزش عالي مي‌شود.

وي در ادامه افزود: يعني وقتي يك دانشگاه با دانشگاه‌هاي كشورهاي ديگر ارتباط برقرار مي‌كند با استانداردهاي بين‌المللي در آموزش عالي آشنا مي‌شود و مجبور مي‌شود كه خودش را با استانداردهاي بين‌المللي تطبيق دهد كه اين مساله به ارتقاي دانشگاه‌ها كمك مي‌كند. 

افزايش ضريب نفوذ كشور با ديپلماسي علمي

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با بيان اينكه ديپلماسي علمي موضوع بسيار مهمي است، گفت: ديپلماسي علمي در كنار ديپلماسي سياسي كشور مساله بسيار ارزنده‌اي است. يعني وقتي ما در عرصه‌هاي بين‌المللي حضور پيدا مي‌كنيم عملا سفير علمي جمهوري اسلامي در خارج از كشور محسوب مي‌شويم و اين مي‌تواند ضريب نفوذ كشور را بسيار افزايش دهد.

خاكي صديق با بيان اينكه يكي از مشكلات فعلي دانشگاه‌ها بحث‌هاي مالي است، گفت: فعاليت‌هاي بين‌المللي مي‌تواند به اقتصاد آموزشي بسيار كمك كند و اگر بتوان زيرساخت‌ها را در كشور براي حضور دانشجويان خارجي و شهريه پرداز آماده كرد، كمك بزرگي به اقتصاد آموزشي و در درجه بعدي به اقتصاد كشور مي‌شود.

وي با بيان اينكه اين دانشگاه با در نظر گرفتن ابعاد مختلف بين‌المللي سازي فعاليت‌هاي بين‌المللي خود را آغاز كرده است، گفت: يكي از اولين گام‌ها براي فعاليت‌هاي بين‌المللي تشكيل معاونت بين‌المللي در دانشگاه بود كه سال 94 آن را محقق كرديم كه تا قبل از آن فعاليت‌هاي بين‌المللي دانشگاه در قالب يك دفتر بين‌الملل صورت مي‌گرفت.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزاري دوره‌هاي مشترك را يكي از فعاليت‌هاي دانشگاه در حوزه بين‌الملل عنوان كرد و افزود: در حال حاضر دانشگاه خواجه نصرالدين طوسي هفت دوره مشترك دارد كه فعال هستند.

خاكي صديق جذب استادان وابسته خارجي را يكي ديگر از محورهاي فعاليت‌هاي بين‌المللي اين دانشگاه عنوان كرد و توضيح داد: البته منظور از استادان خارجي وابسته استادان و فعالان ايراني نيز مي‌شود. يعني كساني كه از كشور خارج شده‌اند اما از طريق معاونت علمي به كشور مي‌آيند و هزينه‌هايشان را آنها پرداخت مي‌كنند.

وي افزود: هم اكنون  بيش از 20 نفر هيات علمي غيرايراني خارجي در دانشگاه وجود دارد كه با دانشگاه به صورت استاد وابسته همكاري مي‌كنند.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي فرستادن استادان و يا دانشجويان دكتري را به خارج از كشور به قصد بهره‌مندي از فرصت مطالعاتي يكي ديگر از فعاليت‌هاي بين‌المللي اين دانشگاه عنوان كرد و توضيح داد: البته به خاطر محدوديت‌هاي ارزي كه در كشور وجود دارد، در حال حاضر در اين زمينه دچار مشكلاتي شده‌ايم.

خاكي صديق درباره فعاليت‌هايي كه استادان و يا دانشجويان دكتري كه با عنوان فرصت مطالعاتي به خارج از كشور مي‌روند، گفت: اساتيد و دانشجويان دكتري ما جهت ماموريت‌هاي پژوهشي به خارج از كشور مي‌روند و اين موضوعي است كه از سال 92 به بعد مطرح شده است كه موفقيت‌هاي خوبي هم در اين زمينه داشته‌ايم.

وي درباره اين ماموريت‌هاي پژوهشي توضيح داد: تعداد زيادي از استادان ما در حال حاضر در ماموريت پژوهشي‌اند به اين معنا كه دانشگاه به استاد اجازه مي‌دهد كه مدت شش ماه تا يكسال در يك دانشگاه و يا موسسه آموزشي خارج از كشور حضور يابد و پروژه‌اي  را به صورت مشترك با استادان آنجا انجام دهد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ادامه داد: حاصل اين تعاملات پروژه‌هاي مشترك بين‌المللي اين بوده كه برخي از دانشجويان ما بتوانند از امكانات آزمايشگاهي آنجا استفاده كنند. همچنين مقالات مشترك بين‌المللي زيادي در اين مدت چاپ شده است.

رشد مشاركت بين‌المللي در چاپ مقالات

خاكي صديق با بيان اينكه در اين  دانشگاه يك واحد علم سنجي با هدف پايش فعاليت‌هاي دانشگاه براساس شاخص‌هاي علم سنجي بين‌المللي راه‌اندازي شده است، گفت: براساس سنجش اين واحد از حدود چهار سال پيش تاكنون مشاركت بين‌المللي در چاپ مقالات از 16.5 درصد به بيش از 25 درصد رسيده كه رشد بسيار پايدار و خوبي است. هرچند هنوز هم از نظر استانداردهايي كه به دنبال آن هستيم پايين است و اميدواريم كه به بالاي 50 درصد برسد.

وي منوط كردن توسعه دانشگاه از نظر آموزش و راه‌اندازي دوره‌ها به همكاري خارجي را از ديگر برنامه‌هاي اين دانشگاه براي گسترش فعاليت‌هاي بين‌المللي عنوان كرد و گفت: سياست فعلي دانشگاه اين نيست كه روي دوره‌هاي متداول و مرسومي كه ساير دانشگاه‌ها دارند و ما آن را نداريم، سرمايه گذاري كند.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي ادامه داد: به عنوان مثال در دانشگاه خواجه نصير دانشكده مهندسي معدن، شيمي و تعدادي ديگر از رشته‌ها وجود ندارد و بنا نداريم كه آنها را راه‌اندازي كنيم زيرا توسعه اين چنيني به حال كشور مفيد نيست.

خاكي صديق يادآور شد: ما به دنبال توسعه رشته‌هايي هستيم كه در كشور وجود ندارد و يا احتياج به تقويت دارد. 
 راه‌اندازي دوره‌هاي مشترك بين‌المللي

وي افزود: به عنوان مثال دوره "فناوري فرهنگ" يكي از موضوعاتي است كه در كشور وجود نداشته و ندارد اما هدفمان از راه‌اندازي اين دوره مشترك در داخل دانشگاه اين بوده كه اين خلأ را پر كنيم زيرا به دنبال راه‌اندازي اين گونه دوره‌ها شركت‌هاي دانش بنيان و پديده‌هاي مطلوب فرهنگي صورت خواهد گرفت.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي راه‌اندازي مهندسي "پايش سيستم" را يكي ديگر از اين نوع دوره‌هاي مشترك عنوان كرد و گفت: در حال حاضر به صورت رسمي چنين دوره‌اي در كشور وجود ندارد اما يك موضوع بسيار مهم صنعتي است كه بسياري از مشكلات ما به خاطر نداشتن سيستم پايش و نگه‌داشت در صنعت برق اتفاق مي‌افتد. اين موضوع در صنعت خودروسازي و صنايع دفاعي نيز كاربرد زيادي دارد كه در حال حاضر جاي خالي آن را مي‌توان حس كرد.

خاكي صديق يادآور شد: ما مي‌خواهيم با يك دانشگاه معتبر بين‌المللي صاحب نام در اين زمينه همكاري داشته باشيم تا بتوانيم از امكانات آنها نيز استفاده كنيم و انتقال دانش را به داخل كشور داشته باشيم.

وي افزود: "مهندسي زيستي" يكي ديگر از موضوعاتي است كه روي آن كار مي‌كنيم. مهندسي زيستي با مهندسي پزشكي متداول تفاوت دارد و ما دنبال اين نيستيم كه يك دانشكده مهندسي پزشكي همچون ساير دانشگاه‌ها ايجاد كنيم زيرا فكر مي‌كنيم براي دانشگاه و آموزش عالي كشور افزوده‌اي نخواهد داشت. به همين خاطر اين رشته را در سطح بين‌المللي مطرح مي‌كنيم زيرا حس مي‌كنيم اين اتفاق در آن سطح بايد رخ دهد.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با بيان اينكه يكي از مشكلات آموزش عالي و دانشگاه‌هايي كه در عرصه بين‌المللي ورود پيدا كرده‌اند نوسانات ارزي است، گفت: ما سعي مي‌كنيم اين فعاليت‌ها را با چنگ و دندان نگه داريم اما اگر كمك مالي و فكري از جانب دولت درخصوص اين موضوع صورت نگيرد خيلي از فعاليت‌هاي بين‌المللي يا فورا و يا در يك مدت زمان كوتاه متوقف مي‌شود و پتانسيلي كه ايجاد شده هرز خواهد رفت و نهايتا اگر اين حمايت‌ها صورت نگيرد به نقطه سال 92 بازمي‌گرديم.

خاكي صديق با بيان اينكه دولت در اين زمينه قول مساعد داده است، گفت: اما اميدواريم كه براي رسيدگي به اين موضوع دير نشود. زيرا در حال حاضر با يكسري دانشگاه‌ها قراردادهاي بين‌المللي داريم.

وي با تاكيد بر اينكه طرف‌هاي بين‌المللي مورد قرارداد دانشگاه‌هاي معتبر بين‌المللي هستند، يادآور شد: اين دانشگاه‌ها منتظر برقراري رابطه ما با خودشان نيستند. زيرا پيشنهادهاي زيادي دارند. اما در دانشگاه‌هاي ما امتيازهايي مي‌بينند كه به خاطر آن امتيازها با ما مذاكره كرده و قرارداد مي‌بندند و اگر نتوانيم تعهداتمان را به موقع انجام دهيم، دليلي ندارد كه براي ما صبر كنند.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي يادآور شد: اگر در عرصه بين‌المللي يك بار بدقول شويم و نتوانيم به تعهداتمان عمل كنيم، اين مسئله مي‌تواند لطمه‌اي به ما بزند كه جبران آن ممكن است چندين سال طول بكشد. زيرا طرف مقابل يك پيمانكار داخلي نيست كه شرايط داخلي كشور را درك كند. آنها اين كار را نمي‌كنند و يك سيستم پوياي ارتباطي دارند كه به راحتي مي‌توانند دانشگاه‌هاي ديگر را جايگزين ما كنند.

خاكي صديق با بيان اينكه نوسانات ارزي به شدت فرصت‌هاي مطالعاتي استادان و دانشجويان دكترا را به خطر انداخته است، گفت: ما با امكاناتي كه دانشگاه اجازه مي‌داد، اعضاي هيات علمي‌مان را تشويق مي‌كرديم كه به فرصت‌هاي مطالعاتي بروند اما الان يكي‌يكي شروع به انصراف كرده‌اند زيرا نمي‌توانند هزينه‌ها را تامين كنند. دانشگاه هم نمي‌تواند مابه‌التفاوتي را كه به خاطر نوسانات ارزي ايجاد شده تامين كنند.

وي ادامه داد: براي مثال قبلا مي‌توانستيم با 90 ميليون تومان پول از سوي دانشگاه و مقداري پول از سوي خود اعضاي هيات علمي يك استاد را براي استفاده از فرصت مطالعاتي به خارج از كشور بفرستيم اما الان اين مبلغ حداقل سه برابر شده و تامين آن ممكن نيست.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي افزود: در مورد فرصت مطالعاتي دانشجويان دكترا نيز همين اتفاق رخ داده است. قبلا وزارت علوم براي اين كار كمك مالي انجام مي‌داد و دانشگاه نيز براي اينكه دانشجويان را براي مراوده با دانشگاه‌هاي درجه يك خارج از كشور تشويق كند، بخشي از هزينه‌ها را پوشش مي‌داد اما الان دانشگاه قادر به انجام اين كار نيست.

افزايش شش برابري دانشجويان خارجي در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي

خاكي صديق حضور دانشجويان خارجي در دانشگاه را يكي ديگر از محورهاي فعاليت‌هاي بين‌المللي عنوان كرد و گفت: در سال 1392 كه گسترش فعاليت‌هاي بين‌المللي را آغاز كرديم تعداد دانشجويان خارجي محصل در دانشگاه در بهترين حالت به 10 نفر مي‌رسيد اما الان طبق آخرين آمار بيش از 60 نفر دانشجوي خارجي در دانشگاه وجود دارد كه قرار است تعداد ديگري نيز به آنها اضافه شود.

وي با بيان اينكه جذب دانشجوي خارجي احتياج به يكسري زيرساخت دارد، گفت: تامين اين زيرساخت‌ها احتياج به صرف مقداري هزينه دارد كه در ابتدا اين هزينه‌ها بايد انجام شود و بعد انتظار ورود دانشجوها را داشته باشيم.

رئيس دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با بيان اينكه دانشجوهايي كه در حال حاضر از خارج از كشور به دانشگاه‌هاي ايران مي‌آيند، با تشويق دانشجويان قبلي ترغيب به تحصيل مي‌شوند، گفت: از نظر علمي و فني دانشگاه‌هاي ما چيزي از دانشگاه‌هاي خوب بين‌المللي كم ندارند اما در آزمايشگاه‌ها نقص‌هايي داريم زيرا سال‌ها تجهيز نشده‌اند. اما آن را هم مي‌شود با امكانات كامپيوتري و شبيه‌سازي‌هايي كه صورت مي‌گيرد، تا حدي جبران كنيم اما بيشتر بحث بر سر استاد است و الان تلاش كرديم كه اين موارد را ارتقا دهيم و فكر مي‌كنيم تا حد قابل توجهي نيز در اين زمينه موفق بوده‌ايم.

خاكي صديق با بيان اينكه از سال 1392 تاكنون تعداد دانشجويان خارجي اين دانشگاه شش برابر شده است، تصريح كرد: البته از اين ميزان راضي نيستيم زيرا به جاي 60 نفر بايد چند هزار دانشجوي خارجي در دانشگاه وجود داشته باشد.

وي با اشاره به اهميت حضور دانشجويان خارجي در دانشگاه‌ها براي ارتقاي ديپلماسي علمي و بهبود اقتصاد آموزشي يادآور شد: علاوه بر مسايل اقتصادي و درامد ارزي براي دانشگاه، زماني كه دانشجويان خارجي فارغ‌التحصيل مي‌شوند و به كشورهاي خود باز مي‌گردند، معمولا پست‌هاي كليدي را در كشور خودشان به دست مي‌آورند و اگر از ايران خاطره خوبي داشته باشند، مبلغان خوبي براي دانشگاه مي‌شوند كه اين موضوع هم براي كشور و هم براي دانشگاه اتفاق خوبي است.

تاریخ:
1397/07/30
تعداد بازدید:
665
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.