معاون فناوری و نوآوری منصوب شد

با حکم رئیس دانشگاه، دکتر جواد تقی زاده فیروزجایی  به سمت "معاون فناوری و نوآوری" دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر امیررضا شاهانی، رئیس دانشگاه، طی حکم مورخ 1402/09/22، دکتر جواد تقی زاده فیروزجایی به سمت "معاون فناوری و نوآوری"دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: نظر به جدید بودن این معاونت و لزوم راه اندازی مدیریت های ذیل آن، مقتضی است ضمن تعامل با معاون محترم پژوهشی دانشگاه، در جهت استقرار ارکان و توجه به توسعه مسائل فناورانه و دانش بنیان که از ضرورت های کشور عزیز اسلامی مان می باشد، اقدام فرمایید.
 «امید است ان شاءالله در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با همکاری سایر مسئولان ذیربط در جهت پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید».
1402/10/12