استخدام دانش‌آموختگان برتر دانشگاه در هلدینگ صنایع انرژی ایران

قابل توجه دانش‌آموختگان دانشگاه

به اطلاع می‌رساند هلدینگ صنایع انرژی ایران، فعال در زمینه طراحی و تولید تجهیزات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی برای پیشبرد پروژه‌های آتی خود اقدام به جذب دانش‌آموختگان ممتاز دانشگاهی در رشته‌های زیر کرده است:

• مهندسی مکانیک در زمینه کاری Pipping، طراحی حرارتی، طراحی مکانیکال تجهیزات
  • مهندسی شیمی در زمینه کاری طراحی فرایند
  • مهندسی برق در زمینه کاری طراحی مدارهای قدرت، طراحی ابزار دقیق و سیستم‌های کنترل

هلدینگ انرژی ایران شامل صنایع ماشین‌سازی کاوه مبدل، شرکت مترُپل در ایران و شرکت آپکوم در خارج از کشور، در با شرکای تجاری در کشورهای آلمان، ایتالیا، چین، امارات و کره جنوبی همیاری نموده و دارای گواهینامه صلاحیت رتبه یک پیمانکاری نفت و گاز می‌باشد.

پروژه‌های فعال هلدینگ در حال حاضر، پیمانکاری EPCC در پروژه‌های خط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار است و همچنین در زمینه ساخت تجهیزات ثابت و پکیج‌های فرایندی در حال فعالیت می‌باشد.

دانش‌آموختگان برتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی علاقه مند به همکاری با این هلدینگ می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به وبسایت این شرکت مراجعه نمایند.

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه

1402/12/16