بررسی وضعیت ثبت نام متقاضیان کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان سال تحصیلی 1404-1403

قابل توجه شرکت کنندگان در فراخوان پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1404-1403

داوطلبین محترم توجه داشته باشند که ثبت نام در سامانه گلستان فقط در صورتی نهایی خواهد شد که گزارش 7899 گلستان تحت عنوان "گواهی ثبت نام غیرحضوری ارشد بدون آزمون سال 1403" در صفحه شخصی ایجاد شده در بازه مجاز ثبت نام، صادر شود. در غیر اینصورت ثبت نام داوطلب تکمیل نبوده و مدارک قابل بررسی و انتقال به مرحله بعد نخواهد بود.

همچنین ضروری است همه متقاضیان محترم به صفحه شخصی خود در سامانه گلستان دانشگاه مراجعه کرده و وضعیت تأیید مدارک خود را (مشروط، تایید، عدم تایید) بررسی نمایند. در صورت مشاهده وضعیت "مشروط"، لازم است متقاضی محترم دلیل ثبت شده برای این وضعیت را به دقت مطالعه کرده ونسبت به تکمیل اطلاعات و یا بارگذاری مدارک خواسته شده در توضیحات، اقدام فرمایند. در غیراینصورت درخواست ثبت نام وارد فرایند بررسی نهایی نخواهد شد.

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه

1402/11/29