تسهیلات ودیعه اجاره مسکن ویژه برگزیدگان طرح شهید وزوایی 1403-1402

فراخوان اعطای تسهیلات ودیعه اجاره مسکن ویژه مشمولان متأهل «شیوه‌نامه توسعه فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402

با توجه به اعلام معاونت توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، تا اطلاع بعدی، تسهیلات ودیعه اجاره مسکن ویژه مشمولان متأهل «شیوه‌نامه توسعه فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور (طرح شهید وزوایی)» در سال تحصیلی 1403-1402 به صورت مستقیم توسط بنیاد ملی نخبگان اعطا می‌شود.

بدین منظور مشمولان مذکور که محل تحصیل آنان یکی از دانشگاه‌ها یا مؤسسات علمی استان تهران می‌باشد و درخواست ودیعه اجاره مسکن آنان از سوی بنیاد تایید شده‌است می‌توانند به روش زیر برای دریافت این تسهیلات اقدام کنند.

شرایط اعطای تسهیلات ودیعه اجاره مسکن: برای مشاهده شرایط کلیک کنید.

نحوه ارائه مدارک و برابر با اصل کردن: تحویل حضوری مستندات لازم به بنیاد نخبگان استان تهران (در ساعات کاری)

مدارک مورد نیاز:

• اصل و تصویر شناسنامه دانشجو و همسر وی (صفحات اول و وضعیت تاهل)؛
  • اصل و تصویر کارت ملی دانشجو و تصویر کارت ملی ضامن؛
  • اصل و تصویر اجاره‌نامه معتبر دارای کد رهگیری، به نام دانشجوی مشمول یا همسر وی؛
  • اصل تاییدیه دانشگاه محل تحصیل دانشجو، مبنی بر عدم استفاده وی از خوابگاه؛
  • اصل و تصویر تعهدنامه محضری از دانشجو و ضامن مبنی بر آن که پس از اتمام تحصیل، انصراف از تحصیل یا پایان سنوات مجاز تحصیل(از مقطع تحصیلی که وام را در آن دریافت کرده‌است)، متعهد به بازپرداخت تسهیلات ودیعه اجاره مسکن، به بنیاد است. (برای دریافت قالب تعهدنامه کلیک کنید)؛
  • اصل و دو نسخه تصویر چک صیادی یا گواهی کسر از حقوق ضامن (کارمند رسمی، حقوق بگیر، بازنشسته، مستمری بگیر و یا عضو هیئت علمی)؛
  • گواهی ثبت نام دانشجوی وام گیرنده و ضامن در «سامانه ثنا» قوه قضاییه (قابل دریافت از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سراسر کشور).

نکات مهم در خصوص مدارک مورد نیاز:

• ضروری است تعهدنامه مطابق با قالب اعلام شده از سوی بنیاد ملی نخبگان، در یکی از دفاتر اسناد رسمی به طور دقیق تنظیم شده و ثبت گردد. بدیهی است در صورت عدم مطابقت تعهدنامه ارائه شده توسط دانشجو با متن اعلام شده از سوی بنیاد، لازم است تعهدنامه جدید ارائه شود.
  • متعهدله تعهدنامه محضری، صرفاً بنیاد ملی نخبگان بوده و مشخصات آن قابل تغییر نیست.
  • در صورت ارائه چک صیادی به عنوان ضمانت لازم است:
  • چک صیادی متعلق به ضامن یا خود دانشجو باشد.
  • چنانچه چک صیادی به نام ضامن است، پشت چک توسط دانشجو و چنانچه چک صیادی به نام دانشجو است، پشت چک توسط ضامن، امضا شود.
  • چک صیادی در وجه بنیاد ملی نخبگان نوشته شود (شناسه ملی بنیاد ملی نخبگان 14003520769 است).
  • مبلغ چک به میزان وام دریافتی (صرفاً مبلغ رهن مندرج در اجاره نامه تا سقف 1200 میلیون ریال در شهر تهران و 600 میلیون ریال در سایر شهرها) ثبت شود.
  • تاریخ چک برابر تاریخ اتمام سنوات مجاز تحصیل دانشجو (در مقطعی که مشمول تسهیلات ودیعه اجاره مسکن شناخته شده)، ثبت شود(کارشناسی، چهار سال از تاریخ شروع تحصیل، کارشناسی ارشد دو سال، دکتری تخصصی چهار سال و دکتری حرفه ای هفت سال از تاریخ شروع تحصیل). همچنین تاریخ، فقط در قسمت مربوطه در بالای چک ثبت شود و از نوشتن تاریخ در کنار امضاء خودداری گردد.
  • لازم است چک، در سامانه صیاد ثبت شود.

اطلاعات بیشتر

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه