قابل توجه دانشجویان مشمول طرح شهید وزوایی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1402-1401

با توجه به اعلام معاونت مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان دانشجویان مشمول طرح شهید وزوایی در سال تحصیلی 1402-1401 با شرایط زیر می توانند در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 به مدت یک نیم‌سال از تسهیلات تعیین شده استفاده کنند:

• تمامی دانشجویان مشمول طرح شهید وزوایی سال تحصیلی 1402-1401 که در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 در سنوات مجاز تحصیلی قرار دارند می‌توانند درخواست خود را برای بهره مندی از تسهیلات معرفی شده در این اطلاعیه به بنیاد ارائه کنند.
    لازم است متقاضیانی که مقطع تحصیلی آنان تغییر نکرده‌ است و همچنان در سنوات مجاز تحصیلی قرار دارند یا متقاضیان کارشناسی و کارشناسی ارشد که از مهرماه جاری در مقطع بالاتر مشغول به تحصیل شده‌اند، اطلاعات آخرین وضعیت تحصیلی خود را در سامانه سینا به‌روز‌رسانی کنند.

• برای این منظور متقاضی باید در بخش سوابق تحصیلی پرونده خود در سامانه سینا رکورد جدیدی باز کرده و ضمن ثبت اطلاعات لازم، گواهی به‌روز اشتغال به تحصیل یا تصویر صفحه پورتال آموزشی خود که دارای اطلاعات وضعیت تحصیلی (دانشجو)، تاریخ شروع به تحصیل، تعداد واحدهای گذرانده شده و میانگین کل تاکنون باشد و در آن نام دانشگاه و تاریخ دریافت تصویر وجود دارد را بارگذاری کند.

• متقاضیان پس از به‌روزرسانی سوابق تحصیلی خود می‌بایست در بازة زمانی 16 تا 25 آبان‌ماه 1402، درخواست بررسی پرونده برای پشتیبانی‌های دانشجویی طرح شهید وزوایی در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 را در سامانه سینا ثبت کنند.

• تسهیلاتی که در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 اعطاء می‌شود در جدول پیوست مشخص شده‌ است. گفتنی است تسهیلات فرصت مطالعاتی خارجی/ داخلی، اعتبار دستیاری، اعتبار همکاری دانشجویی (به جز همکاری با بنیادهای نخبگان استانی و بنیاد ملی)، شرکت در مجامع علمی خارجی/ داخلی و بیمه تکمیلی درمان در این نیم‌سال اعطاء نمی‌شود.

یادآوری: متقاضیان جدید در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 امکان ثبت درخواست برای بهره‌مندی از تسهیلات طرح شهید وزوایی را ندارند

جدول تسهیلاتی که در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1403-1402 اعطاء می‌شود

اداره امور استعدادهای درخشان دانشگاه