دكتر سهراب پور رئيس سابق دانشگاه صنعتي شريف در گفتگو با "خبرگزاري دانشجويان ايران اعلام كرد

سهراب پور در گفتگو با "خبرگزاري دانشجو" مطرح كرد

http://snn.ir/content/images/redradio.pngمُحتمل‌ترين گزينه‌ها براي تصدي پست وزارت علوم/ معرفي "معتمدي" سرنوشتي همچون سرنوشت "نيلي" را به دنبال دارد

رئيس سابق دانشگاه صنعتي شريف گفت: پس از عدم رأي اعتماد به محمود نيلي احمدآبادي در حال حاضر بطحائي محتمل ترين و مناسب ترين گزينه براي پست وزارت علوم است.

سهراب پور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه"خبرگزاري دانشجو"،  در خصوص دلايل عدم راي اعتماد نمايندگان ملت در مجلس شوراي اسلامي به محمود نيلي احمدآبادي گفت: به نظر من محمود نيلي به لحاظ علمي و سابقه مديريت گزينه مناسبي براي وزارت علوم بود اما نمايندگان مجلس به وي رأي ندادند كه البته اين حق قانوني نمايندگان مجلس است.

وي در خصوص ديگر گزينه هاي احتمالي براي وزارت علوم گفت: بطحائي، رئيس سابق دانشگاه خواجه نصير در حال حاضر محتمل ترين گزينه براي اين وزارتخانه است كه به لحاظ علمي و تجربه گزينه بسيار خوبي است.

قائم مقام بنياد ملي نخبگان در ادامه بيان داشت: بطحائي سابقه طولاني مديريت و دو دوره رياست دانشگاه خواجه نصير را برعهده داشته و همچنين به لحاظ علمي نيز استاد تمام است و قطعاً گزينه بسيار عالي براي اين موضوع خواهد بود كه اميدوارم در صورت پيشنهاد بپذيرند.

وي در ادامه در خصوص معتمدي رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير به عنوان يكي از گزينه هاي احتمالي وزارت علوم گفت: به نظرم آمدن وي نيز با سرنوشتي نظير سرنوشت نيلي روبرو خواهد بود.

رئيس سابق دانشگاه صنعتي شريف در ادامه اظهار داشت: دكتر ظهور استاد دانشگاه صنعتي شريف نيز مي تواند گزينه مناسبي باشد و وي سوابقي نظير معاونت فرهنگستان علوم، رياست دانشگاه شيراز، رياست دانشگاه پيام نور و معاونت آموزشي وزير علوم را در كارنامه خود دارد كه اگر بپذيرند گزينه مناسبي خواهد بود.

سهراب پور خاطرنشان كرد: اميدوارم به زودي اين بلاتكليفي وزارت علوم با معرفي فردي لايق پايان يابد.

1393/08/11