۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين
جشنواره فيلم كوتاه نصير در سايه علم مي تواند موجب ارتقا فعاليت هاي هنري در كشور شود
بايد با حضور اساتيد نخبه كارگاه هاي مورد نياز براي چنين جشنواره اي راه اندازي شود تا سطح كيفي و كمي جشنواره رو به رشد شود

بازيگر سينما و تلويزيون گفت: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي مي تواند با گسترش جشنواره فيلم كوتاه نصير و فعاليت هنري در سايه علم، بعنوان يك فعاليت ملي يا بين المللي، استان ها وشهرستانهاي كشور را نيز كه كمتر در فضاي فيلم سازي و بهره مندي از اين هنر نقش دارند، به حضور ىر اين فضا ترغيب كند.

 به گزارش روابط عمومي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي، استاد مجيد مظفري در جلسه داوري چهارمين جشنواره فيلم كوتاه نصير ضمن اعلام رضايت از حضور يك دانشگاه صنعتي در عرصه هاي هنري، گفت: برگزاري چنين جشنواره هايي بهترين راه براي ارتقا ذهني و خلاقيت دانشجويان است.

 وي تاكيد كرد: پيشنهاد مي كنم براي استمرار اين جشنواره اتاق فكري با حضور اساتيد اين حوزه به صورت مستمر و ماهيانه برگزار شود تا اين جشنواره به پايداري رسيده و اسباب ارتقاء فرهنگي و هنري دانشگاه و سپس از آن كشور باشد.

بازيگر سينما و تلويزيون افزود: در اوضاعي كه سينماي ايران از لحاظ فرهنگي وادبي رو به ركود است ورود دانشگاه ها و مراكز علمي به اين عرصه يك الزام به شمار مي رود.

استاد مظفري گفت: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي مي تواند با گسترش اين فعاليت هنري در سايه علم، بعنوان يك فعاليت ملي يا بين المللي شهرستانهاي كشور را نيز كه كمتر در فضاي فيلم سازي و بهره مندي از اين هنر نقش دارند، به حضور ىر اين فضا ترقيب كند.

وي ضمن انتقاد از ادبيات نمايشي ايران و مبناي ضعيف آن حضور دانشگاه را در اين عرصه بهترين راهكار رفع نقاط ضعف سينما و هنر نمايشي عنوان كرد.

اين بازيگر سينما و تلويزيون تاكيد كرد: براي ارتقا سطح كيفي جشنواره بايد به سمت اسپانسرينگ رفت و بهترين اسپانسرها فعالان حوزه علمي و آموزشي  هستند.

وي ادامه داد: هنر بخاطر داشتن فكر خلاق ذاتا عجول نيست اما تيم اجرايي و برگزار كننده فعاليت هاي هنري بايد در نهايت سرعت فعاليت كنند و چنين جشنواره هايي را به سرعت به سمت بين المللي سازي سوق دهد، براي اين كار نبايد هيچ گزينه اي را دست كم گرفت و حتي با ترغيب دانشجويان براي ساخت تيزرهاي تبليغاتي از مراكز و فعاليت هاي صنعتي كشور و انتشار آن در جشنواره ضمن كمك به عرصه هاي اقتصادي و صنعتي كشور و ايفاي نقش علمي و دانشگاهي خود، حمايت فعالان تجاري و صنعتي را نيز جذب نمايد و كم كم در اين حوزه به سمت داد و ستد هاي مالي نيز ورود كند.

مظفري افزود: بايد با حضور اساتيد نخبه كارگاه هاي مورد نياز براي چنين جشنواره اي راه اندازي شود تا سطح كيفي و كمي جشنواره رو به رشد شود و قابليت تعامل با فعالان هنري در فضاي بين المللي نيز پديد آيد.

وي گفت: پايه و اساس فيلم سازي توليد فيلم مستند است كه به علاقمندان توصيه مي كنم به توليد و بازبيني آثار متنوع مستند اهميت ويژه اي قائل باشند.

تاریخ:
1398/04/05
تعداد بازدید:
595
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:4 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.