۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
صنعت يادگيري الكترونيك رقابت‌پذير با صنعت نفت در دنيا
سيزدهمين دوره ملي و هفتمين دوره بين‌المللي كنفرانس يادگيري و ياددهي الكترونيكي در اول و دوم اسفندماه در دانشگاه‌ صنعتي ‌خواجه‌نصيرالدين‌طوسي برگزار مي‌شود. اين كنفرانس سالانه با هدف گسترش دانش و تبادل آخرين دستاوردهاي علمي ‌ـ تحقيقاتي توسط همه فعالان، پژوهشگران و انديشمندان مراكز پژوهشي و دانشگاهي داخل و خارج از كشور و رصد رويدادهاي علمي و تجاري مرتبط با آموزش و يادگيري الكترونيكي برگزار مي‌شود.
سيزدهمين دوره ملي و هفتمين دوره بين‌المللي كنفرانس يادگيري و ياددهي الكترونيكي در اول و دوم اسفندماه در دانشگاه‌ صنعتي ‌خواجه‌نصيرالدين‌طوسي برگزار مي‌شود. اين كنفرانس سالانه با هدف گسترش دانش و تبادل آخرين دستاوردهاي علمي ‌ـ تحقيقاتي توسط همه فعالان، پژوهشگران و انديشمندان مراكز پژوهشي و دانشگاهي داخل و خارج از كشور و رصد رويدادهاي علمي و تجاري مرتبط با آموزش و يادگيري الكترونيكي برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، دكتر محمدهادي‌زاهدي، مدير مركز آموزش‌هاي الكترونيك دانشگاه صنعتي خواجه‌نصير الدين طوسي و دبير اين كنفرانس درباره سيزدهمين دوره ملي و هفتمين دوره بين‌المللي كنفرانس يادگيري و ياددهي الكترونيكي  گفت: اولين دوره اين كنفرانس تقريبا 12سال قبل برگزار شد و دانشگاه صنعتي خواجه‌نصيرالدين طوسي سومين ميزبان اين رويداد بزرگ بود. دليل راه‌اندازي اين رويداد كه متولي اصلي آن انجمن يادگيري الكترونيكي كشور است، بحث توسعه آموزش‌هاي الكترونيك در كشور بوده كه متاسفانه كشور ما در منطقه غرب آسيا، برخلاف كشورهايي مثل تركيه، عمان و كويت نتوانسته‌ است در حوزه درآمدزايي از اين صنعت يادگيري، به رشد خوبي برسد. در اين دوره با همكاري دانشگاه‌هاي برتر كشور قصد بررسي چالش‌ها و مشكلات عدم رشد اين حوزه را در برنامه داريم.

 دبير اين رويداد درباره محورهاي اين دوره از كنفرانس گفت: در حقيقت محورهاي اصلي كنفرانس ما علم و هنر يادگيري و ياددهي الكترونيكي، يادگيري الكترونيكي در توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي، فناوري‌هاي نوين در اين حوزه و يادگيري الكترونيكي در همكاري‌هاي علمي و بين‌المللي است و 4 نشست‌ تخصصي نيز پيرامون نقش اين حوزه در بهداشت و سلامت براي همگان، توسعه كسب و كار، كارآفريني و مهارت‌افزايي، نقش محتوا در آموزش الكترونيكي و همين‌طور آموزش زبان با حضور سازمان‌هاي مربوطه برگزار مي‌شود.

وي با تشريح نقش يادگيري و ياددهي الكترونيك و مزيت‌هاي اين روش در فراگيركردن آموزش اظهارداشت: يادگيري الكترونيكي بستر بسيار مناسبي براي تحقق عدالت آموزشي در كشور است كه مي‌تواند دسترسي دانش‌آموزان مناطق دورافتاده كه دسترسي ضعيفي به امكانات خوب آموزشي را دارند، فراهم‌ كند. البته اين مورد در حوزه‌هاي كسب و كاري و بهداشت هم بسيار به ما كمك مي‌كند و باعث در اختيار قرار گرفتن محتواي الكترونيكي به افراد علاقه‌مند مي‌شود.

مدير مركز آموزش‌هاي الكترونيك دانشگاه صنعتي خواجه‌نصيرالدين طوسي درباره برنامه‌ها و زمان‌بندي‌هاي اين كنفرانس اعلام‌كرد: مراسم افتتاحيه اين رويداد در اول اسفندماه و اختتاميه آن در پنج‌شنبه دوم اسفندماه برگزار مي‌شود. اتفاق مثبتي كه در اين كنفرانس رقم خورده‌ است بحث ارسال مقالات از 14 كشور مختلف دنيا و همينطور حضور افراد با تجربه كسب و كاري در اين رويداد است. به طوري‌ كه هر نشست ما از چند مولفه ارائه مقالات علمي، بيان مسائل و چالش‌هاي اين صنعت و گزارش تجربه افراد از تجارب و مهارت‌هايي كه در زمينه فعاليت خود در اين حوزه داشته‌اند، تشكيل شده‌ است. ضمنا در اين دوره ضمن تقدير از مقالات برتر، براي اولين بار جايزه ملي «برخط نصير» در سه گروه افراد فعال شاخص در اين حوزه، استارتاپ‌ها و كسب‌وكارهاي حوزه آموزش الكترونيك و مدارس و دانشگاه‌هاي پيش‌رو حوزه اهدا مي‌شود.

دكتر زاهدي درباره فرصت‌هاي اي‌لرنينگ و آينده اين حوزه گفت: بر اساس پيش‌بيني‌ها تا سال 2025 ميلادي درآمد اين صنعت در جهان به 325 بيليون دلار خواهد رسيد و اين درآمد نشان از ظرفيت اين حوزه براي رقابت با درآمد نفتي دارد. در منطقه غرب آسيا كشورهاي عمان، لبنان، تركيه، كويت و قطر رتبه‌هاي اول تا پنجم را در اختيار دارند و توسعه زيادي در گسترش بازار آموزش الكترونيكي داشته‌اند. اما سهم بازار كشور ايران در اين صنعت به دليل توجه كم به حوزه بين‌المللي، پايين بوده است. با ورود بحث آموزش الكترونيك به دانشگاه‌ها و كاهش نرخ دانشجويان علاقه‌مند به اين دوره‌ها، بايد برنامه قابل رقابتي را طراحي و اجرا نماييم  كه علاقه‌مندي ورود محتواي آموزشي جديد، دانشجويان علاقه‌مند را از اقصي نقاط جهان به اين دوره‌هاي آموزش الكترونيك دانشگاه‌ها علاقه‌مند كنيم و اين در شرايطي است ‌كه بازار خوبي در مناطق فارسي‌زبان و جهان اسلام وجود دارد كه ما تاكنون به خوبي در آن‌ها فعاليت گسترده نداشته‌ايم و جاي كار بسيار زيادي دارد. ما مي‌توانيم با برنامه‌ريزي در آموزش عالي و بودجه در سال‌هاي آينده به صادرات در اين حوزه برسيم كه با سرمايه‌گذاري در اين حوزه همه مراكز آموزشي آزاد و آموزش عالي كشور مي‌توانند در نهايت به خودكفايي نيز برسند.

دبير كنفرانس سيزدهم يادگيري و ياددهي الكترونيكي، توسعه فناوري‌هاي ديجيتال و شبكه‌هاي اجتماعي را فرصتي براي ارتقاء سطح مهارت و آگاهي افراد جامعه دانست و بيان‌كرد: 90 درصد افراد بين 14 تا 25 سال در كشور به گوشي تلفن همراه دسترسي دارند و ضريب نفوذ گوشي همراه در بين ايراني‌ها بالا است. ما بايد از اين فرصت بهره بگيريم و با استفاده از فناوري Mobile Learning، امكان آموزش را در هر زمان و مكاني فراهم كنيم. 
تاریخ:
1397/12/07
تعداد بازدید:
323
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.