۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
درآمد 5.5 ميليارد توماني از محل قراردادهاي پژوهشي
معاون پژوهشي و فن‌آوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درصد مشاركت اعضاي هيئت علمي در قراردادهاي صنعتي دانشگاه را 25 درصد اعلام كرد و گفت: مبلغ دريافتي دانشگاه از محل قراردادهاي پژوهشي برون دانشگاهي از سال 96 پنج ونيم ميليارد تومان بوده است.
معاون پژوهشي و فن‌آوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي درصد مشاركت اعضاي هيئت علمي در قراردادهاي صنعتي دانشگاه را 25 درصد اعلام كرد و گفت: مبلغ دريافتي دانشگاه از محل قراردادهاي پژوهشي برون دانشگاهي از سال 96 پنج ونيم ميليارد تومان بوده است.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از ايسنا، محمد طالعي،  معاون پژوهشي و فن‌آوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر اين دانشگاه از بهبود شاخص‌هاي پژوهشي دانشگاه مذكور از جمله افزايش تعداد كتاب‌هاي ترجمه و تاليف شده در جهت بهبود جايگاه ارجاعات به مقالات دانشگاه خبر داد و گفت: همچنين بر اساس هدف‌گذاري پيشين رشد تعداد مقالات در مجلات اي اس اي، بهبود كيفي مقالات و رشد مناسب تعداد مقالات مشترك با پژوهشگران خارجي محقق شده است.

معاون پژوهشي و فن‌آوري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين از افزايش تعداد مراكز رشد، هسته‌هاي كسب كار دانشجويي و تعداد شركت‌هاي وابسته به مراكز رشد اين دانشگاه خبر داد و گفت: انتظارداريم با جلب حمايت از مراكز مختلف، شركت‌هاي بيشتري جذب كرده و كيفيت شركت‌ها را ارتقا دهيم.

طالعي با بيان اينكه كنسرسيوم 13 دانشگاه منطقه يك به صورت جلسات ماهانه بين روسا، معاونين مالي آموزشي و پژوهشي اين دانشگاهها تشكيل شده است خاطر نشان كرد: اين دانشگاهها 75 درصد  توليد علمي و 80 درصد قراردادهاي صنعتي كشور را بر عهده دارند و نخستين پروژه مشترك اين كنسرسيوم در حوزه محيط زيست و آلودگي هوا تعريف شده  است.

معاون پژوهش دانشگاه صنعتي خواجه نصرالدين طوسي از هماهنگي موثر اين دانشگاه با مركز پژوهش‌هاي مجلس خبر داد و تشريح كرد: بر اين اساس توانستيم مصوبه مربوط به ماليات 20درصدي مربوط به قراردادهاي  پژوهشي را به 5درصد كاهش دهيم.

طالعي تصريح كرد: همچنين براساس مصوبه مجلس و برخلاف درخواست دولت بنا شد تا بخشي از بودجه پژوهشي دستگاههاي دولتي در صورت عدم انعقاد قرارداد با دانشگاهها به خزانه برگردد كه اين نيز در رايزني با دوستان در مركز پژوهش‌هاي مجلس انجام شد.

نياز به برندسازي و تخصص گرايي در دانشگاه

وي با بيان اينكه تصميمات اين كنسرسويم در بالاترين سطح يعني وزارت علوم تحقيات و فن‌آوري پي‌گرفته مي‌شود بر بهبود فرهنگ سازماني پژوهش در دانشگاه تاكيد كرد و افزود: در شرايط فعلي در صورتي كه بخواهيم در گرفتن پروژه صنعتي با ديگران رقابت كنيم نياز به لابي يا برند داريم كه دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي نيازمند برند سازي و تخصص گرايي در سطح اعضاي هيئت علمي است.

معاون پژوهش دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي همچنين تاكيد كرد: در حوزه پژوهش دوره حركت فردي تمام شده است.

طالعي در ادامه برنامه از ايجاد دفاتر صنايع در دانشگاه خبر داد و ضمن تاكيد بر لزوم تغيير ديدگاه در آموزش عالي به سمت پژوهش و كار آفريني، اظهار كرد: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي 700 كارمند تحقيقاتي و دانشجوي دكتري دارد كه نبايد صرفا بر مقالات ISI متمركز باشند.

وي در پايان كم لطفي در ساماندهي خدمات آزمايشگاهي را يادآور شد و تشريح كرد: سامانه شاعا با هدف هم افزايي در زمينه تجهيزات دانشگاهي و به اشتراك گذاري اين تجهيزات به وجود آمده كه انتظار حمايت از آن را داريم.

در اين مراسم علي اصغر آل شيخ از دانشكده نقشه برداري به عنوان پژوهشگر برتر گرنت پژوهشي مهندسي، شهرام صيدي از دانشكده شيمي به عنوان پژوهشگر برتر گرنت علوم(فعاليت‌هاي پژوهشي)،   منصور فخري به عنوان برترين پژوهشگر در بخش مقالات علمي، مهدي علياري شوره دلي در بخش طرح پژوهشي، آزاده شهيديان در بخش كتاب، جعفر حيراني نوبري به عنوان پژوهشگر برتر درزمينه فناوري و عرفان صلاحي نژاد از دانشكده مهندسي علم ومواد به عنوان پژوهشگر برگزيده جوان انتخاب شدند.

همچنين در بخش پژوهشگران برتر دانشكده‌ها، علي احمدي از دانشكده مهندسي كامپيوتر، مهران ميرشمس از دانشكده مهندسي هوافضا، شهريار محمدي از دانشكده مهندسي صنايع و محمود جعفري از دانشكده فيزيك برگزيده شدند. دربخش دانشجويان پژوهشگر نمونه در مقطع دكتري فرشاد مرادي كشكولي و طيبه مناقبي، در مقطع كارشناسي ارشد آرش كرداني معرفي شدند. همچنين طرح مهندس رزاق بلوري افشار، خودروي الكتريكي سايناي برقي به عنوان طرح مشاركتي برتر دانشگاه انتخاب شد. 
تاریخ:
1397/09/28
تعداد بازدید:
472
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الكترونيكي شما
شماره تلفن
توضيحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
كد امنيت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.