معرفي مركز مشاوره

معرفي مركز مشاوره

مركز مشاوره محلي است براي عرضه خدمات روان شناختي به صورت فردي و گروهي.

كارشناسان اين مركز تجارب علمي وعلمي خود را در جلسات خصوصي با رعايت اصول محرمانه بودن مباحث و درجوي آزاد در اختيار دانشجويان مراجعه كننده قرار مي دهند موضوعاتي كه اغلب در اين جلسات مطرح مي شود شامل راهنمايي در زمينه هاي تحصيلي/ شغلي/ ازدواج /خانواده مي باشد كه با بهره گيري از شيوه هاي مختلف (شناخت درماني/روان درماني و روان پزشكي) به حل مسا ئل دانشجويان مي پردازند.

مركز مشاوره در ساختمان مركزي و در حوزه معاونت دانشجويي قرار دارد و محل استقرار روان سنج /مددكار/روان پزشك و رياست اين مركز مي باشد.خدمات درماني در دفاتر مشاوره دانشكده­ها انجام مي شود.

دفاترمشاوره در دانشكده­ها به ارائه خدمات مشاوره فردي مي­پردازند. اگرفردي در مورد موضوعات مختلف مانند مسائل زيراحساس نگراني نمود با مراجعه به مشاور مشكل خود راحل خواهد كرد.

1. عدم آگاهي از چگونگي روش مطالعه و برنامه ريزي درسي

2. سازگاري با محيط جديد

3. افت يا شكست تحصيلي

4. مشكل در روابط بين فردي

5. مسائل خانوادگي

6. بي خوابي و بي اشتهايي

7. استرس و مشكلات مربوط به آن

8. بي حوصلگي و غمگيني در اغلب اوقات شبانه روز و ....

جهت استفاده دانشجويان خوابگاهي از سرويس مشاوره غير حضوري امكان تماس با شماره(66962377 چهارخط) از ساعت 16 الي 21 بصورت شبانه روزي و حتي در ايام تعطيل فراهم مي­باشد.

جهت مشاوره حضوري به بخش برنامه حضور كارشناسان مراجعه فرماييد.

از اقدامات اين مركز در طي سال مي­توان به موارد زير اشاره كرد:

1. ارزيابي شخصيت كليه داتشجوبان جديد ورود به دانشگاه در روز ثبت نام و ارائه پرسشنامه و تست به آنان و تهيه شناسنامه سلامت براي هر يك از دانشجويان

2. توزيع ماهانه بروشور"پيام مشاور" در كليه خوابگاه ها و دانشكده ها بطور رايگان در بين دانشجويان كه حاوي مطالب متنوعي جهت اطلاع آنان است.

3. برگزاري كارگاه هاي آموزشي جهت بالابردن بهداشت روان دانشجويان توسط مركزمشاوره اطلاعيه هاي اين نوع كارگاه ها در دانشكده ها نصب مي گردد و دانشجويان مي توانند داوطلبانه در آنها شركت نمايند.

4. ارائه خدمات مشاوره فردي در دفاتر مشاوره كه در دانشكده ها قرار دارد.

5. اجراي تست­هاي روانشناختي
 
 

در دفتر مشاوره چه مي گذرد؟

هر مشاوره دو طرف دارد.آن كه مشاوره مي­دهد مشاور نام دارد و آن كه مشاوره مي گيرد مراجع نام دارد. مراجع مي­تواند با يك مشاور متخصص به طور منظم ملاقات داشته باشد. دراين ملاقات­ها مراجع مي­تواند در مورد هر موضوعي كه مد نظرش مي باشد با مشاور صحبت كند. اگر مراجع در صحبت كردن با مشاور مشكل داشته باشد مشاور به وي كمك خواهد كرد تا از آن دشواري عبور كند.

هدف از مشاوره، يادگيري جديد و سازگارانه­تري است كه مراجع با ميل و توانمندي آنها را جايگزين يادگيري­هاي قبلي مي­نمايد. مشاوران بر اين اساس از دانش نظري و حرفه­اي خوبي در زمينه زدودن يادگيري عادات و رفتارهاي نامطلوب و همچنين تحكيم يادگيري الگوهاي رفتار سازگارانه دارند. فقط كافي است قدم اول را برداريد تا قدرت ياري دهنده­ي مشاوران را دريابيد.

اخلاق حرفه­اي مشاوران آنها را ملزم مي كند كه امين/ رازدار و همدل باشند تا بتوانند خدمات خود را به نحو احسن ارائه كنند. اعتماد و اطمينان متقابل/ سنگ بناي روابط حسنه و انساني است. بنابراين اصل رازداري از اركان بسيار مهم مشاوره است بدين معنا كه بحث در مورد هر مسئله اي بين شما و مشاور باقي خواهد ماند.
 
تاریخ به روز رسانی:
1393/12/24
تعداد بازدید:
2141
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.